Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τη JavaScript

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ

ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ


img

ΑΛΓΟΣ ΚΑΡΠΟΥ

10 ΙΟΥΛ/ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ/ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Μήπως πάσχω από αρθρίτιδα της βάσηςτου αντίχειρα; Ο πόνοςστον καρπό και στοχέρι απασχολεί πολλούς ασθενείς. Μία από τις αιτίεςάλγουςτουχεριούείναι η αρθρίτιδα, που αναπτύσσεται πολλέςφορέςστη βασικήάρθρωσητου αντίχειρά µας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
img

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ – ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

06 ΣΕΠ/ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ/ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τα χέρια μας εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς. Μας βοηθάνε να φάμε, να ντυθούμε, να γράψουμε, να δημιουργήσουμε, ακόμα και να επικοινωνήσουμε. Είναι ένα μοναδικό εργαλείο έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας χρήσιμο για τα πιο απλά πράγματα μέχρι τις πιο σύνθετες ενέργειες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
img

ΤΕΧΝΙΚΗ WALANT (Wide Awake Local Anesthesia No Tourniquet)

01 ΣΕΠ/ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ
Νέα τεχνική χειρουργικής αντιμετώπισης παθήσεων άνω άκρου με την χρήση μόνο τοπικής αναισθησίας. Με την πρόοδο της ιατρικής η οποία εξελίσσεται κάθε ημέρα, δεν είναι έκπληξη σήμερα να διενεργούνται χειρουργικές επεμβάσεις στο άνω άκρο-και όχι μόνο, χωρίς την ανάγκη ο ασθενής να υποβληθεί σε γενική αναισθησία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
img

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ PRP ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

06 ΟΚΤ/ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ
Τα τελευταία χρόνια με την πρόοδο της ιατρικής, οι επιστήμονες κατάφεραν να αναδείξουν την σπουδαιότητα της ικανότητας του ίδιου μας του οργανισμού να αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει. Μέσα από αυτή την προσπάθεια αναγνωρίστηκε η σπουδαιότητα διαφόρων κυττάρων του ίδιου μας του οργανισμού στην επούλωση διαφόρων νοσημάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
img

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

05 ΝΟΕ/ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ
Το ΣΚΣ είναι η πιο συχνή πιεστική νευροπάθεια στο ανθρώπινο σώμα που προκαλεί πόνο στην περιοχή της παλάμης, μουδιάσματα στα τρία πρώτα δάκτυλα του χεριού και αδυναμία του χεριού μας. Ο Καρπιαίος σωλήνας είναι ένα στενό πέρασμα σαν σωλήνας, στην περιοχή του καρπού μας, μέσα από το οποίο περνάει ένα πολύ βασικό νεύρο (το μέσο νεύρο), μαζί με τους καμπτήρες τένοντες των δακτύλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ